HomePresentatietalentProfielenRichella Bouwheer
acteer
dans
dj
dj
model
rap
visagie
zang
100%NL talig talent
overige

Richella Bouwheer

Biografie

Mijn naam is Richella Bouwheer, 21 jaar oud. Geboren en getogen in Woudenberg. Dat zegt je hoogstwaarschijnlijk niets, maar dat is een fantastische leuk dorp in de provincie Utrecht.

Onlangs ben ik afgestudeerd aan de opleiding Small Business & Retail Management. In het laatste jaar van mijn studie heb ik samen met mijn minor klas een marketing event georganiseerd. Dit heb ik toen ook mogen presenteren. Naast dat het vooral erg spannend was om voor 250 marketing professionals op een groot podium te staan, vond ik het vooral ook erg leuk om te doen. Het heeft een aantal dagen geduurd voordat ik weer geland was op aarde, zo enorm gaaf om te doen. Na afloop van event heb ik zoveel positieve reacties gehad op mijn presentatie, dat ik bij mezelf ben gaan denken. Ja, ik moet hier gewoon echt iets mee gaan doen.

Geboortejaar

1993

Lengte

180 cm

Ogen

blauw

Haar

blond

Ambities

Ambities vind ik erg belangrijk. Sinds mijn 10e roep ik al dat ik graag zakenvrouw van het jaar zou willen worden. Annemarie van Gaal is mijn grote voorbeeld. Naast dat zij een fantastische ondernemer in hart en nieren is, is zij ook vaak op tv te zien. Dat is ook mijn droom. Het combineren van ondernemen en presenteren.

Fans

Deze gebruiker heeft 0 fans.
Je bent geen fan van deze gebruiker!
Ik wil een fan worden!
Bekijk meer foto's

Beoordeel dit profiel

Om dit profiel te kunnen beoordelen moet je ingelogd zijn!

Aanbevelingen

  • Nog geen aanbevelingen. Wees de eerste!
Schrijf een aanbeveling!

Reacties op dit profiel

Om een reactie op dit profiel te kunnen geven moet je ingelogd zijn!

Er zijn nog geen reacties op dit profiel© 2005 - 2009 Talentenbeurs