HomeOnline coach
acteer
dans
dj
dj
model
presentatie
rap
visagie
zang
100%NL talig talent
overige

Welke stappen maak je door van 'wens' naar 'uitstralen'? Iedere maand een nieuw verhaal van de online coach!

Uitstralen

Mocht je ondertussen al succesvol zijn en op de planken van je carierre al je doelen haalt dan wil ik je toch adviseren om nog heel even stil te staan bij de volgende tekst:

“Onze grootste angst is niet dat we tekortschieten. Onze grootste angst is dat onze kracht onbegrensd is. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons angst aanjaagt. We vragen ons af, wie ben ik dat ik briljant ben, fantastisch, begaafd en geweldig? Maar wie ben jij dat je dat niet zou zijn? Je bent een kind van de eenheid. Door jezelf klein te maken dien je de wereld niet. Wegkruipen zodat anderen zich niet onzeker zullen voelen in jouw aanwezigheid is geen daad van verlichting. We zouden allemaal moeten stralen, zoals kinderen dat doen. We zijn geboren om de heerlijkheid van alles te tonen die in ons is. Die is niet slechts in sommigen van ons, maar in iedereen. En wanneer we ons eigen licht laten schijnen, geven we anderen onbewust de kans om hetzelfde te doen. Naar gelang wij van onze angst bevrijd zijn, worden anderen automatisch door onze aanwezigheid bevrijd.”
Nelson Mandela, president van Zuid-Afrika in zijn inaugurele rede in 1994.

Uitstralen

Uitstralen is zoiets als een voorbeeld zijn voor anderen zonder dat je het door hebt, dat als mensen jou je ding zien doen dat ze denken wauw! Daar komt een hoop pure energie uit! Dat wil ik ook. Een echt idool.

Een paar tips om het uitstralen te herkennen:

  • De kriebels die door je lijf gieren.
  • Je ogen twinkelen en stralen.
  • De energie en liefde die je voelt naar alles en iedereen.
  • Mensen krijgen automatisch een glimlach als jij voorbij loopt.

Dit was de laatste in de reeks van 9 fasen. Ik hoop dat jullie er dingen uit hebben gehaald voor jezelf waardoor je ook meer uit jezelf hebt gehaald. Ik vond het een genoegen om de teksten te schrijven voor jullie. Voor meer en andere informatie over trainingen kan je kijken op onze website www.bluesail.nl. En natuurlijk allemaal tot 26 en 27 augustus 2006!!!!

Mocht je de behoefte hebben om een mail te sturen dan kan dat natuurlijk, het is alleen niet altijd mogelijk voor ons om te antwoorden op je mail. Je mail wordt uiteraard zorgvuldig behandeld en als je het goed vindt kunnen we jou mail verwerken in de workshop tijdens de talentenbeurs.

Veel plezier en succes.

Remco Voorneveld
www.bluesail.nl© 2005 - 2009 Talentenbeurs